Szerintetek megromlott a húsleves?
Legközelebb szűrd le egy fém edénybe (másik fazék)
és tedd hideg víz fürdőbe.
A fém jól vezeti a hőt, attól függően, hogy mennyi víz veszi körül, (mosogató beszed, vagy nagy lavórba, stb) és milyen gyorsan melegszik fel, gyakran cseréld le róla a vizet.
1-2 óra, 3-4 vízcsere alatt simán meghűl annyira, hogy elbírja a hűtő.
Megromlott.
Egyébként melegen is be lehet tenni a hűtőbe, szóval nem kell megvárni, hogy teljesen kihűljön, csak ne legyen forró.
Ha kiadagolod több edénybe, akkor pedig gyorsabban hűl.
Az az érdekes, hogy az utóbbi időben csináltunk párszor, házi tyúkból, semmi baja nem lett, ha megvártuk, míg kihűl.
Ez a hús a sparból volt...
Csipetke, tészta stb egyik esetben sem volt benne.
Ha benne hagyod a zöldséget, megromlik.
Én mindig leszűröm, ha kész, a zöldséget, húst, egy külön edényben tárolom. Akkor nem romlik meg reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!