Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kajákkal oldják meg...

Milyen kajákkal oldják meg napjainkban a főétkezéseket a kevesebb pénzből gazdálkodó munkásosztály?

Figyelt kérdés
hagyjuk a fogalmakat, a melósok, igen, akik a hatnegyvenes órabérért dolgoznak, miket esznek amiból energiát lehet meríteni, milyen gyakran játszik hús az ételekben, mire változott ez napjainkban ez érdekel
2016. szept. 30. 20:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csontleves-virsli-paprikaskrumpli szentharomsag szerint etkezunk. Hetente egyszer csirkemell, honap vege fele csirkemaj. Nem a penzhiany a gond inkabb, hanem az ido. Anyukam dolgozik reggel 8tol este 6ig, mire hazaer 7 ora van, es akkor meg nem csinalt itthon semmit. Nekem meg rengeteget kell tanulnom. Ugyan megfozok amikor van mibol, pl sokszor csinalok brokkolis eteleket. De valamikor csak arra van ido, hogy a mirelit krumplit belevagjuk a zsirba/olajba/kokuszzsirba. Hetvegen van idonk normalisan fozni. Akkor husleves, borsoleves, oreg tarhonya, valami csirkemell, vagy tesztas kaja, salatak. Ja, es nalunk mindig csak egy fele van. Vagy leves, vagy masodik.
2016. okt. 1. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!