A ti gyermekeitek szeretik a menzai cukor és só nélküli ételeket?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 15:51
2/13 A kérdező kommentje:
Az "egészséges" ételeket az iskolákban. Reform étkeztetés, nincs benne sem cukor, sem só.
2016. szept. 24. 15:55
3/13 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme van ennek az "egészséges" menzai kajáltatásnak, a gyerekek úgyis lerohangálják a cukrot. Amikor én voltam menzás még elég tűrhető volt. Amikor testvérem tavaly sorolta milyen kaják voltak, hát én biztos hogy megettem volna.
4/13 anonim válasza:
Utálják és valójában nem is egészséges. Cukorra és sóra is szüksége van a szervezetnek, ha mértékkel van az ételben.
5/13 anonim válasza:
3-as vagyok, én se biztos hogy megettem volna*
6/13 anonim válasza:
Hogy lehet só nélkül főzni?
Ki eszi azt meg?
7/13 anonim válasza:
kevés só és mégkevesebb cukor talán úgy egészséges is lenne, de az agyonpermetezett dudva az biztos egészséges
8/13 anonim válasza:
Cukorra nincs szüksége a szervezetnek, sóra viszont nagyon, ezért sem értem a dolgot... S még videóban is okítják a gyerekeket, hogy a só ellenség, a zöldség sóval kompletten rossz és mondják meg a szülőknek, hogy ne sózzanak. ???
Beleborzongok tizedjére is, mikor ilyenekről hallok.
S a sok zsír is baj, de a glutén és a laktóz az menjen folyton... Kicsit rasszista hozzáállás.
9/13 anonim válasza:
(Igen, kiterjesztve és nem szó szerint használtam a rasszista szót, én ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!