Tudok olyan receptet amit sütés vagy főzés nélkül eltudok készíteni ebéd gyanánt?
Figyelt kérdés
kicsapódott a biztosíték és nem tudom hogy kell vissza kapcsolni...elég éhes vagyok ,nincs itthon kenyér és sehol nem találok olyan receptet amihez nem kell sütni vagy főzni. ha lehet gyorsan2016. szept. 22. 15:05
1/5 anonim válasza:
Salata kb ami eszembe jut. Vagy rendelj.
2/5 anonim válasza:
Mi van otthon? Nekem pl. sajt, vaj, olajos magvak, zöldség, befőttek... Nem maradnék éhen.
Ha semmi nincs, menj boltba.
3/5 anonim válasza:
Hideg-szenyó: vajas/krémes kenyér, felvágottal, sajttal, paradicsom, uborka...
Persze kérdés, hogy meddig marad áram nélkül a lakás, a hűtő kibírja-e addig, vagy elkezd leolvadni.
Talán a szomszédban valaki hozzáértőt megkérhetnél, hogy nézze meg a villanyórát.
4/5 anonim válasza:
Hát nyilván pl. saláta vagy szendvics. Esetleg műzli, zabkása, nyers zöldségek tejfölös mártogatóssal.
5/5 anonim válasza:
Egy recept lényege, hogy sütni főzni kell.
Ha ezt nem akkor marad a szendvics vagy a saláta.
De egyébként meg g#cire életképtelen lehetsz, ha ott van előtted a hűtő, kamra és nem vagy képes enni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!