Mi az a lágytojás és hogy készül?
Figyelt kérdés
receptet várok2008. okt. 1. 20:37
1/5 anonim válasza:
Felrakod főzni a tojást. Attól lágy, hogy nem őzöd meg teljesen keményre! Forrástól kb 2-3 percig főzöd, nehéz eltalálni...
2/5 anonim válasza:
Ja és ezután megpucolod, összetöröt egy pohárban, besózod és/vagy borsozod, kennyérrel eszed.
4/5 anonim válasza:
Elöször is mivel a tojci nagy szalmonella forrás vagy szal ellen kezelt tojis haszn.De ugy gyözödhetsz meg legjobban h friss e nagyon sos vizbe rakod bele ha lebege akko!r használd fel ha elsüllyed semmi szin alatt.Forrásba lévö vizbe rakod 3 percig fözöd izlés szerint füszerezd és fogyaszd
5/5 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló fordítva írta. Ha elsüllyed, akkor jó, ha fent marad, már nem. Ha középen "lebeg" még jó, de már nem a legfrissebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!