Fiúk, ti ilyenkor nem sajnáljátok a csajotokat?
engem kifejezetten taszítanak a túl vékony lányok. ha a bordája látszik, az meg már egyenesen gusztustalan. ha nagyon vékony lányt látok, nem az jut eszembe, hogy hú, de jó teste van, hanem inkább az, hogy jesszusom, na rá aztán oda kell figyelni az ágyban, nehogy összetörjön.
19/F - 176cm, 75 kg
Ekkora hülyeséget rég hallottam!
Ízlések és pofonok- felőlem zabálhatod két pofára a csülköt meg az oldalast, nem azért nem eszem mert fogyózom hanem mert utálom már a szagát is.
A salátákat viszont imádom szinte minden nap eszek. De ez nem azt jelenti, hogy mást nem eszek tegnap pl. pizzát rendeltem. De miért önsanyargatás az ha valaki mást szeret mint te?!
Nana, azért idéznék két fórumbejegyzést egy másik oldalról.
Egy lesújtó vélemény:
"Aki 165 centi és 60 kiló az KÖVÉR!"
És egy empatikus:
"Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 170 centi és 50 kiló legyen"
Tényleg elképesztő nyomás nehezedik a mai fiatalokra, a fiúkra is, nem csak a lányokra, aztán valaki vagy beáll a sorba, vagy nem.
Nem tudok róla, hogy csontsoványnak kell lennie egy nőnek, de nem is érdekel. Viszont édességekkel, jó zsíros ételekkel fogytam 20 kilót :D Most már szolidabban csinálom, de ha lenyomnék heti pár biciklitúrát pluszban, többet ehetnék, mint sok kigyúrt testépítő.
A súlytartás laza, de fogyni is lehet 8 tojásos rántottákkal és házi fagyikkal.
A nyers zöldséget szeretem, de salátát szinte sosem eszem... Azzal mégis hogyan vinném be napi szinten a sok kalóriát, amire nem teljesen inaktív nagyobb méretű emlősállatként szükségem van? :D Egy apró gyíknak más, de én ember vagyok, rengeteget kell ennem (jó, ez zsírral szálkásításkor annyira nem sok, de kalóriaigény azért van).
Van egy megoldás: költözz el.
HOL kötelező csontsoványnak lenni? HOL kötelező folyamatosan éhezni? Ugyan én nem Magyarországról származom, de már jópár éve itt élek, a fővárosban, de elég sokfelé jártam már az országban és a világban is, de még egy helyen sem találkoztam olyannal, hogy a férjem ehetett én pedig nem, mert nő vagyok.
Nekem volt olyan pasim, aki szó szerint kiakadt, ha enni akartam.
Az nem zavarta, ha egy nő megcsalja, de az igen, ha a vele lévő nő nem 50 kg, mert mit fognak szólni a barátai.
Szó szerint őrjöngött, ha enni látott. Mellette eljutottam oda, hogy szégyennek érezzem az evést, és utána még a sokadik kapcsolatomban sem mertem a pasi előtt enni, vagy beismerni, hogy éhes vagyok és ennék valamit. Csak olyankor, amikor nem volt ott.
Szóval találkoztál egy idiótával és innentől MINDENKINEK úgy kell és MINDENHOL és jujj.
Másrészt miért voltál valaki ilyennel? Csak azzal lehet ilyet csinálni, aki hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!