Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nem bírom az...

Csak egy lány18 kérdése:

Tényleg ennyire nem bírom az alkoholt?

Figyelt kérdés
Nem szoktam rendszeresen inni, 1-2 havonta 1 vagy fél doboz sört a barátokkal max.De most úgy voltam vele, összejött sok minden és kiakartam kapcsolódni, jól érezni magam és vettem vodkát. 2 dl-t. Úgy voltam vele, megiszom az egészet, semmi bajom nem lessz sőt még kevés is lessz.. Ehelyett a felét tudtam csak meginni mert annyira kiütött.Szédültem, jó kedvem volt és állitólag elég hülyén viselkedtem és beszéltem össze-vissza.. Aztán bealudtam és most meg iszonyúan fáj a fejem és hányingerem van. Tényleg ennyire nem bírom a piát? Mert ez nem számít soknak szerintem Vagy csak nem szokott hozzá a szervezetem? 18/L

2016. aug. 20. 14:28
1 2
 11/11 anonim válasza:

sört nem ittál hozzá egy kortyot sem?

nem értem a fejfájást, kis szesztől (ha tiszta), akkor nem fáj a fej. a bebaszcsit nem vitatom, simán megeshet 1 decitől is, szóval produkálod az összes tünetet. de a fejfájásért melózni kell...

2016. aug. 22. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!