Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a romlott banán?

Milyen a romlott banán?

Figyelt kérdés
Az enyémben barna csík volt és már folyós volt a közepe. Nagyon undorító, pedog tegnap vettem, kívülről teljesen jónak tűnik. Persze a kivülről barna, leárazott banánnak semmi baja belülröl. Olyan nehéz megfelelö minöségű gyümölcsöt venni, főleg a Tescoban.
2016. aug. 20. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Sok értelme volt ezt a kérdést kiírni...
2016. aug. 20. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Azért a banánon sokszor látszik kívülről, ha baja van. Általában barna foltok jelennek meg a sárga héján, illetve ha megtapogatod, túlságosan laza a romlott banán szerkezete.

Banánt ezért mindig olyat veszek, ami kicsit még zöld kívül - még nem találkoztam olyannal, ami rohadt lett volna.

2016. aug. 20. 08:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Első, neked meg sok értelme volt vàlaszt írni.

Nem én választottam, de kivülről sárga volt. Pont ez az, hogy nem kellett volna romlottnsk lennie. Az utcéli, barna, leárazott banán is finom és nem romlott. De lehet rosszul tárolták. Azért írtam ki, mert nagyon nehéz hibátlan gyümölcsöt venni és nem akarok mégegyszer így járni.

2016. aug. 20. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Az nem romlott, hanem túlérett, én megeszem olyankor is, ha barna, és folyós. Semmi bajod nem lesz tőle.
2016. aug. 20. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:

*útszéli

telefon kijavította rosszra

2016. aug. 20. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A romlott az, ami már penészedik. AMit te vettél, az túlérett volt -nem túl gusztusos a legtöbb ember számára, de az egészségre még nem káros.
2016. aug. 20. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megettem most a folyós részét, de ez már nem túlérett volt. Ez már oszlásnak indult. Meg volt csiccsenve, rendesen rohadtgyümölcs ízű volt 😃 Na mindegy. Nem hánytam ki, valami tápanyag meg csak volt benne, szóval megérte 😃
2018. aug. 16. 15:16
 8/8 anonim válasza:
100%

😂

Zabpelyhes-bananos palacsintahoz tokeletes

2021. szept. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!