Azt hiszem romlott tojást ettem?
Szóval rakott krumplit ebédeltem és éreztem itt ott hogy fura ízé van a tojásnak. Olyan "mosogatószer"-hez tudnám hasonlítani. Utána már minden tojást félrekotortam, de rá 10 percre futottam wcre. Esélyes hogy romlott tojást ettem? (Eddig még nem volt "szerencsém" hozzá.)
Az állkapcsom alján, enyhe bizsergő érzést érzek, mint mielőtt "kijön a róka"...
Az ételmérgezés tünetei és annak időtartama függ az elfogyasztott mennyiségtől? Elvileg nagyon keveset ettem a tojásból és délután programom lenne...:(
Ezzel tisztában vagyok, köszi :) Gyorsan gugliztam, hogy mi a teendő.
Csak arra nem találtam választ, hogy a tünetek mennyisége/erőssége függ e attól, hogy mennyit fogyasztottam a romlott ételből :/
Igen, sajna nagyon érzékeny a gyomrom mindenre. Utálom is emiatt :D Elég ha nem összepasszoló ételt eszem (pl szenyo + paradicsom + kakaó) és már meghajt, közben a párom elég sok mindent összevissza eszik és neki semmi baja :D
A kaja friss volt, tegnapi; de lehet későn került a hűtőbe. Anyunak mondjuk semmi baja nem volt utána...:D
Kukac? :O jesszumpepi :O nem csodálom, hogy visszaköszönt :D Már a gondolattól kiázott a hideg :)
Köszi, már jobban vagyok, ledőltem egy kicsit és most jobb. Bár azóta még nem mertem semmit sem enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!