Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen érzés alkoholistának...

Milyen érzés alkoholistának lenni?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok, akik nem tudják hol a határ az ivásban ? Esetleg alkoholisták ? Miért jó az ?

2016. aug. 14. 21:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ivás kényszerem épp nincs és nincs a napi terveim között az alkohol fogyasztás,de a csapda mindig nyitva áll ezt be kell látnom.Azért bízok magamban,mert a dohányzást is hasonló módon hagytam abba már jópár éve.
2016. aug. 19. 10:41
 12/16 anonim válasza:

Én alkoholista vagyok.

Milyen érzés? Egyáltalán nem rossz.

Persze ha jönnek az egészségügyi bajok nyilván gáz lesz.

De én kb 40 ig tervezem úgyhogy nyugodtan italozom.

25 éves férfi vagyok, 1-2 naponta beverek 2 l bort.

2016. aug. 19. 16:42
 13/16 anonim válasza:
100%

Én nemtudom , hogy alkoholista vagyok e de esténként mindig leiszom magam.

Miért? Jól érzem magam amikor részeg vagyok.

2016. aug. 29. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Nos nem tudom, hogy ez alkoholizmus e, de én annak hívom... soha nem kívánom a piát és ha tehetem nem is iszom, de időről időre előfordul 1-1 születésnap vagy bármi, amin rávesznek, hogy cdak 1 sört...

Amint megiszok egy sört kész vége onnantól kezdve addig iszom ameddig járni tudok... szédelegve, esve kelve, hányva, megyek ilyenkor haza hajnalban... nem tudom miért nem tudom megállni, főleg mert utálom...

Tegyük hozzá, hogy 1,5 éve nem ittam... de biztosan lesz még ilyen...

2016. okt. 14. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem alkoholizmus, csak a nagyivó kategória. Az alkesz kívánja a piát. A nap minden percében csak azt várja, hogy végre megkapja a napi adagját. Nekem nem volt ennyire durva, de láttam olyat, hogy a pasi reggel hétkor úgy remegett, mint a nyárfalevél. A kocsmáros ismerte már, kétdecis pohárban adta neki az első felest. A faszi két kézzel alig bírta a szájához illeszteni, de amint az első korty leért a torkán, mintha elvágták volna. Onnantól teljesen normális volt.
2016. okt. 14. 17:43
 16/16 anonim válasza:
Nem rossz
2018. máj. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!