Mitől alakul ki egyik napról a másikra az az érzés, hogy 1-2 étel szinte kifordul az emebr szájából?
Töprengek már egy ideje ezen, mert utóbbi időben valamiért pár olyan egyszerű ételtől, amit korábban szerettem és megettem simán, egyszerűen a hideg kiráz és nagyon nem eszem meg őket szívesne.
Totál egyszerűekre kell gondolni, pl. borsófőzelék vagy paradicsomos káposzta. Nincs másképp főzve meg semmi, de ha aznap épp ez van ebédre, a hideg futkos a hátamon, megeszem persze, mert azért főzték, de valahogy csak nem esik jól. Ötlet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
2. maximum gondterhes
1. akármi mást szívesen megeszek, ebédidőre éhes vagyok, azét meg hadd ne kérjek elnézést már, hogy nem mélyszegénységben élünk, hogy egy tányér főzelékért már imát kelljen mondani. 1-2 ilyen étel van csak és pár hónapja nem bírom őket megenni jó étvággyal, pedig nincs hetente az főzve se, ezért nem értem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!