Mitől alakul ki egyik napról a másikra az az érzés, hogy 1-2 étel szinte kifordul az emebr szájából?
Töprengek már egy ideje ezen, mert utóbbi időben valamiért pár olyan egyszerű ételtől, amit korábban szerettem és megettem simán, egyszerűen a hideg kiráz és nagyon nem eszem meg őket szívesne.
Totál egyszerűekre kell gondolni, pl. borsófőzelék vagy paradicsomos káposzta. Nincs másképp főzve meg semmi, de ha aznap épp ez van ebédre, a hideg futkos a hátamon, megeszem persze, mert azért főzték, de valahogy csak nem esik jól. Ötlet?
2. maximum gondterhes
1. akármi mást szívesen megeszek, ebédidőre éhes vagyok, azét meg hadd ne kérjek elnézést már, hogy nem mélyszegénységben élünk, hogy egy tányér főzelékért már imát kelljen mondani. 1-2 ilyen étel van csak és pár hónapja nem bírom őket megenni jó étvággyal, pedig nincs hetente az főzve se, ezért nem értem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!