Miért olyan iszonyat drága a Calippo-jégkrém?
Figyelt kérdés
Speciel a Lime-os a kedvencem, de nem értem, miért kerül majd 400Ft-ba egy fél pohár fagyasztott limonádé...2016. aug. 4. 09:04
11/20 anonim válasza:
"Lemerem fogadni, hogy 3-4x többet költök ételre egy hónapban, mint Te. S biztosan olyan dolgokat eszek amit Te csak a neten láttál még, vagy ott sem..
Na de ez más téma. :)
Amit írtam nem hülyeség volt, tanulj közgazdaságot és rájössz, hogy így van."
Ez oszt igen...
Egyébként otthon is meg lehet csinálni, akár más ízben is. Veszel egy calippo-t és a dobozába töltöd, legumizod egy folpackkal és kész. A végeredmény szilánkosabb lesz, mint a calippo, de nem vészes.
12/20 anonim válasza:
Mert hűtőrezgéseket tettek bele.
13/20 anonim válasza:
Kereslet-kínálat. Amíg akad olyan vásárló, aki hajlandó megfizetni az irreálisan árazott termékeket, addig létezni fognak irreálisan árazott termékek. Plusz a márkanevet is meg kell fizetned.
14/20 anonim válasza:
miért, egy evian ásványvízen mi kerül 1000 ft-ba? vannak ennél durvábbak is, bár tény, hogy túl van árazva, na de mi nincs.. amúgy én nemrég 300-ért vettem.
16/20 anonim válasza:
Még egy ilyen lepontozás, és olyan hűtőrezgéseket küldök rád, hogy megmeredsz!
17/20 anonim válasza:
Azoknak akik dicskevésnek vették a 3-4x annyit költök ételre hozzászólásom elárulom, hogy volt egy komment amire reagáltam. A kommentet törölték, szóval ez mindent elárul arról, hogy milyen stílusban volt megfogalmazva. :)
18/20 anonim válasza:
Te akartad... Majd mikor nem számítasz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!