Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért olyan iszonyat drága a...

Miért olyan iszonyat drága a Calippo-jégkrém?

Figyelt kérdés
Speciel a Lime-os a kedvencem, de nem értem, miért kerül majd 400Ft-ba egy fél pohár fagyasztott limonádé...
2016. aug. 4. 09:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kedves vevő hajlandó megvenni.
2016. aug. 4. 09:17
 2/20 anonim ***** válasza:
48%

Csak annak drága akinek kevés hozzá a fizetése, és jobban odavágja az a 400Ft-ot. Ha havi nettó 300-400-at keresnél hidd el fel se tűnne, hogy heti 1-2-t megveszel magadnak.

A pontos válasz: Azért kerül 400Ft-ba, mert az előállítási költségen felül haszonra is szüksége van a "gyártónak", ez pedig az-az ár, amikor a profitot maximalizálni tudják. Szóval még megveszik, mert van rá igény, és nem lépi át a "lélektani" határt.

Minden annyit ér amennyiért eltudják adni.

Amúgy ha zavar az ára, és tényleg csak fagyasztott limonádé(nem ismerem a terméket), akkor azt otthon is megtudod csinálni.

2016. aug. 4. 09:37
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Vegyél s-budget pálcikásat, vaníliás, az csak 49 ft .
2016. aug. 4. 09:45
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Fagyassz otthon limonádét, ha tényleg csak fagyasztott limonádé.
2016. aug. 4. 10:13
 5/20 anonim ***** válasza:
19%

Most nagyon nevetek rajtad. :D :D

Bocsánatot kérek, hogy nem ismerem. :D Alapból egészségesen élek, étrendem van, rendszeresen edzek, így nem fogok olyan dolgokat fogyasztani amivel az egészet tönkre tehetem. Főleg, hogy tele lehet minden káros dologgal, csak az íz kedvéért.

Persze a Te dolgod, hogy mit eszel, de ne minősíts másokat azalapján, hogy ismer-e egy éppen mainstream jégkrémet. Lemerem fogadni, hogy 3-4x többet költök ételre egy hónapban, mint Te. S biztosan olyan dolgokat eszek amit Te csak a neten láttál még, vagy ott sem..

Na de ez más téma. :)

Amit írtam nem hülyeség volt, tanulj közgazdaságot és rájössz, hogy így van.

A legjobb amikor egy hülye osztja le azt az embert aki ért hozzá... :)

2016. aug. 4. 10:16
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
na megszólalt az öntudatos ortorexiás 5 ös válaszoló...
2016. aug. 4. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Hú, ötös válaszoló, te aztán nagyon menő vagy, hogy háromszor annyit költesz ételre, mint mások.
2016. aug. 4. 10:46
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
5-ös fogadjunk veszi a sok bioszart, meg a fehérjeport, mert az aztán tényleg k**** egészséges
2016. aug. 4. 10:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

kedves Kérdező! Azért kerül ennyibe, mert megveszik ennyiért. Ha a kutya nem venné meg, akkor olcsóbb lenne.

Hát az, hogy az egészséges étrendet tönkreteszi egy calippo jégkrém... nos, én ennél kicsit egyszerűbb vagyok, szerintem heti egy calippo jégkrém nem tesz semmiféle károsodást az ember szervezetében...

na mindegy, szóval azért ilyen drága, mert megveszik ilyen áron is.

2016. aug. 4. 11:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk még most is többet ér egy calippo 40 fokban mint egy 500ft os magnum amitől meg szomjanhalsz...
2016. aug. 4. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!