Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A házi készítésü jégkrémnél,...

A házi készítésü jégkrémnél, muszály a gyümölcsöt ledarálni? Lehet olyan jégkrémet csinálni:víz+csoki darabkák?

Figyelt kérdés

Házi készítésű jégkrém ötletet küldjetek.

Meg azt hogy hogy kell csinálni.



2016. jún. 26. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

muszáj* :'(


inkább tejjel vagy mással csináld, mert a víz+ csoki nem igazán jó, ja és nem MUSZÁJ ledarálni, lehet darabkákban is.

2016. jún. 26. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ui: a yoghurt is jó
2016. jún. 26. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Vizesebb állagú gyümölcsöshöz jó az is,ha natúr joghurtba szétnyomkodott,vagy feldarabolt gyümölcsöt teszel,de pl.apró bogyós mehet bele egészben is.


Krémesebb állagúhoz felvert zsíros tejszínbe teheted a gyümölcsöt,reszelt,darabolt csokit.


Felfőzött cukros tejbe,nem forrón tojássárgáját téve,majd gőz fölött felverve is jó fagyialapot kapsz.


Kihűtött cukorszirupba gyümölcs,amit fagyasztás után leturmixolsz: sörbetszerű hűsítő édességet kapsz.

2016. jún. 26. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!