A házi készítésü jégkrémnél, muszály a gyümölcsöt ledarálni? Lehet olyan jégkrémet csinálni:víz+csoki darabkák?
Figyelt kérdés
Házi készítésű jégkrém ötletet küldjetek.
Meg azt hogy hogy kell csinálni.
2016. jún. 26. 16:14
1/4 anonim válasza:
muszáj* :'(
inkább tejjel vagy mással csináld, mert a víz+ csoki nem igazán jó, ja és nem MUSZÁJ ledarálni, lehet darabkákban is.
3/4 anonim válasza:
Vizesebb állagú gyümölcsöshöz jó az is,ha natúr joghurtba szétnyomkodott,vagy feldarabolt gyümölcsöt teszel,de pl.apró bogyós mehet bele egészben is.
Krémesebb állagúhoz felvert zsíros tejszínbe teheted a gyümölcsöt,reszelt,darabolt csokit.
Felfőzött cukros tejbe,nem forrón tojássárgáját téve,majd gőz fölött felverve is jó fagyialapot kapsz.
Kihűtött cukorszirupba gyümölcs,amit fagyasztás után leturmixolsz: sörbetszerű hűsítő édességet kapsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jún. 26. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!