Ki evett már az alábbi dolgokból bármit?
Sóska nyersen
lucerna
borsó hajtás
begónia szirom
pitypang levél
tejes kukorica
búza (mint búzaszem)
csalán
pázsitfű
kökény
csipkebogyó nyersen
fosó szilva
zölddió lekvár
gyömbér (nem mint fűszer)
rukola
gomba nyersen
vackor
erdei szamóca
fenyőmag
akácvirág
fosó szilva xDDD
Ettem már sóska,borsóhajtás,pitypang levél,teje kuki xD,csalán,kökény,csipkebogyesz,zölddió lexi,gyömbér,rukola,vackor,gomba nyersen,szamóca,fenyőmag,akácvirdzsííí
Elsőnek: Kíváncsi vagyok, másnak is hasonló-e az ízlése.
Másodiknak: Árulják a boltban.
Amit én ezek közül nem ettem, az a csalán és a zölddió lekvár. Csak csalánteát ittam.
Elég sokat kóstoltam már:
sóska, borsóhajtás, pitypanglevél, búzaszem, csalán, kökény, csipkebogyó nyersen, fosószilva (xD), gyömbér, rukola, gomba nyersen, vackor, erdei szamóca, akácvirág
Jófélék. Főleg a sóska, a búzaszem, a kökény és szamóca, vackor meg az akácvirág :)
Sóska nyersen, tejes kukorica, búza (mint búzaszem), csalán(tea is meg főzelék is), pázsitfű, kökény, gyömbér, rukola, erdei szamóca, fenyőmag, akácvirág... ezeket ettem:D
Amúgy a fosó szilva másik neve nem a ringló? mert ha igen akkor már azt is ettem:D
Sajnálhatod:) a zölddió lekvár nagyon fini:)
Sóska nyersen, búza (mint búzaszem),csalánnyersen- szárítva esetleg a teából megkóstolva, kökény ,csipkebogyó nyersen ,fosó szilva ,zölddió lekvár ,gyömbér,rukkola ,gomba nyersen ,vackor ,
erdei szamóca ,fenyőmag ,akácvirág
én ezeket kóstoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!