Kevésbé zsíros szószok?
Próbáld ki a vasalt csirkemellet.
A csirkemellet sült csirke fűszerrel megszórni.
Tapadásmentes serpenyőt zsiradék nélkül felforrósítani.
A húst beletenni és egy nehezebb edénnyel lenyomni.
3 percig sütni, megfordítani , 2 percig sütni.
Egy darab alufóliába kivenni ,kiskanálnyi vajat rátenni,szorosan becsomagolni vigyázva hogy a leve ne follyon ki,15 percig pihentetni, a kifolyt szaftot a rizsre önteni ,felszeletelni.savanyúsággal vagy salátával tálalni.
Jó étvágyat
A szószoknak alapvetően nem kell zsírosnak lenniük ahhoz, hogy a csirke ne legyen száraz, a víztartalmát kell megtarni, hogy puha maradjon a mell. Zsíros nem lesz semmitől, a zsiradék nem megy bele a belsejébe.
Bármit kotyvaszthatsz alá, amit szeretsz, alapvetően 20 perc alatt puhára fő benne. Kereshetsz indiai curry recepteket, kínai reepteket, de ha szeretsz valami magyarosat, pörköltet, azt is csinálhatsz. Főzheted lecsóval is, vagy borsóval, zöldségekkel, lehet a végén gazdagítani tejföllel, tejszínnel - bár ezek már zsírosabbak. A csirke nem valami jellegzetes hús, minden megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!