Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egyesek hogy bírnak egy nap...

Egyesek hogy bírnak egy nap alatt több száz gramm Nutellát megenni? Nem érzitek rosszul magatokat? :o

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 23:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2%
Nővérem reggel nutellát evett később észre vette h a körme alatt van valami.. "kirágta" és közven jött rá hogy előtte rakta tisztába a gyereket és az nem nutella................ igen... megesik az ilyen :D
2016. júl. 15. 01:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Hm.. Nyami :-S
2016. júl. 15. 02:10
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Ma 01:52-es, ezt pont itt kellett kifejtened a kaja rovatban??? Fene a gusztusod. Érdekes egy igénytelen nővéred van, ha a körme alól rágja ki a dolgokat, akármi is az...boaaaaa
2016. júl. 15. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
5-ös vagyok. Soha nem foglalkoztam a trendekkel, egészséges életmóddal. Így, mindenevő vagyok. Mondjuk, gyümölcs az sok amit fogyasztok. Édesség, zsíros dolgok jöhetnek. Nasiként, fél kiló tepertő. Kolbász, szalonnával kenyér nélkül paradicsommal. Mézen kívül semmi édességtől, zsírostól nem vagyok rosszul. A 60 évem alatt, egyszer voltam kórházba, gyerekként mandulámat vették ki. Azért van annyi mozgás, hogy még mindig felkapok 50-70 kilót, minden erőlködés nélkül.
2016. júl. 15. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
9%
Attól h "kaja rovat" még nem itt zabálsz, a lepontozást sem értem.. mindegy örüljetek akkor magatoknal :D
2016. júl. 15. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Lehet te zabálsz, én enni szoktam. Te nagyon intelligens...
2016. júl. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!