Egyesek hogy bírnak egy nap alatt több száz gramm Nutellát megenni? Nem érzitek rosszul magatokat? :o
Könnyen, mert szeretik és bírják a cukrot és a zsírt és a többi összetevőt is... Ebben nem látok semmi különöset.
Én is ipari mennyiségeket eszem a legkülönbözőbb ételekből, s fiatalon ez még fokozottabb volt. Nem esett rosszul :)
Bár a nutellára azért vigyáztam s nem faltam fel 1-2 adagban...
Eltudjátok mesélni, hogy milyen íze van a nutellának?
Soha nem ehettem belőle :(
Utolsó miért nem veszel egyet és kóstolod meg? Leírni nem igen lehet, hogy milyen.
Én nem tudok nagy mennyiséget megenni belőle pedig szeretem. Persze én szoktam venni ezeket a nutella utánzatokat, a sima csokis vagy kakaós mogyorókrémeket. Azok nekem egy ideig kitartanak a hűtőben. Amikor marad egy szelet kenyér akkor vastagon rákenem és megeszem. Vagy amikor fánkot sütök ki arra szoktam tenni egy keveset. A barátnőm képes egy üveget egy hét alatt elpusztítani és semmit nem hízik tőle, de még rosszul sem lesz. Én sem szoktam rosszul lenni ezektől de amikor egyszer felnyomta a vércukromat amikor jó sok kanállal nassoltam belőle akkor döbbentem rá hogy ezt nem kéne, és azóta egyszerűen nem is bírok annyit enni belőle.
4-es: olyan kellemes, legalábbis az elején:D vagy ha valami finommal együtt fogyasztod már ha passzol is hozzá. De szerintem magában nagyobb mennyiségnél már nem olyan jó. (ha meg vicc vicc volt, is kifejtettem véleményem.xD)
5-ös: Az úgy kemény:D Zsírt is magában..huh..én megkívántam pár napja a zsíros kenyeret, de az fehér kenyérrel az igazi és az nem jó dolog..egészségtelen. xD De az az igazság, hogy szerintem azzal jobban jártam volna, mint a Nutellával. :vv
Ja, hogy van egyfajta életmódod, majd teljesen máshogy eszel? Akkor ne csodálkozz, ha rosszul vagy.
Aki kerüli a laktózt, az sokszor nem bírja jól, ha mégis eszi. Ugyanez a gluténre, a cukros dolgokra...
A zsírhoz nem értek, lehet, hogy attól is el lehet szokni, de pl. a szénhidráttól vagy a rosttól nagyon. Más ez utóbbi kettő, de mindkettőnél átalakul a szervezet működése s a régi étrend nagyon komoly rosszullétet képes okozni. Ha ennyire nem durva a váltás, az még mindig kellemetlen lehet. S ott vannak az egyéni jellemzők, betegségek...
Az 5. hozzászóló érdekes, sosem hallottam még senkiről, aki cukros dolgokat és zsírt egyformán tud enni, ez utóbbit akár magában...
A magában zsír nekem is menne (sajna nem fér bele a szálkásításomba), de a cukor már zsírral együtt sem, az a hajó már elment. Régen kilószámra ettem mézet, ma már kerülöm, ha jót akarok. Egy kiló barack (elosztva a délutánra) még okés, de töményebb cukor nem megy, amióta életmódot váltottam s nem eszem ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!