Mivel tudtok a legolcsóbban jóllakni?
Főként nagyétkűek válaszát várom, mert egy-egy zsemlétől, salátától nem laknék jól. Olyan ételeket keresek ami erőteljesen tápláló (például számomra a kínai az olcsóbb és táplálóbb az ismert nyugati hamburgerutánzat-óriásmultiknál) de mégis kíméli a tárcámat. Tehát ha eszek akkor jóllakok és nem lesz lelkiismeretfurdalásom a pénz miatt.
Gondolkoztam házi jellegű szendvicsekben is, de megláásom szerint azok is nagyon drágák ha abból akarnék jóllakni.
Figyelj, szerintem jobban jársz, ha ráállsz a házikosztra. Ki tudja mi van a kínai kajában, a szemétgyáros kajáról (Meki) már nem is beszélve.
Nézz utána, milyen egyszerű ételek vannak a neten, amiknek az alapanyaga sem túl drága. Az a baj, hogy manapság már minden túl drága (a zöldség, a tojás, a húsról nem is beszélve).
Egy pár példa kajákra: paprikás krumpli, krumplis tészta, káposztás kocka, lecsó, hagymás bab, lepcsánka, bundás kenyér, zsíros deszka hagymával (abból a szalonnazsírból, amit te sütsz ki + a hátramaradt tepertő), rántott hagymakarika párolt rizzsel stb.
tojás
szendvics
egyes tésztafélék, főleg a tejszínes mártásosak
# 14
Tényleg nem a kérdező pontozta le. Szerintem erre járt vmilyen nagyon unatkozó troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!