Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak mi iszunk mindig csapvize...

Csak mi iszunk mindig csapvizet? Se üdítők, se ásványvíz?

Figyelt kérdés

A suliba vagy a munkába is csapvizet viszek, néha csak azért muszáj vennem ésványvizet,mert később abba fogom a csapvizet vinni.

Nagyon ritkán iszok üdítőket,csak ha társaságban valamilyen összejövetelen vagyok és rámerőltetik,hogy ó nehogymár vizet igyak.

Régebben talán ezen spórolt anyukám, de mostmár tudattosan nem iszzunk semmilyrn cukros lötyit.

A kaján nem spórolunk, egészslges kajákaz készítünk, drága alapanyagokból. Arra nem mondanám,hogy sajnáljuk a pénzt.

2016. júl. 5. 12:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
(debreceni csapvíz, panellakás)
2016. júl. 5. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ti isztok, ez teljesen rendjén van.
2016. júl. 5. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Jó víz van nálunk, én is azt iszom, mondjuk gyakran teaként.

Ilyenkor nyáron pár hetente veszünk szódát, de többségében most is csapvizet iszunk. Ásványvízre sosem költünk, üdítőnek nevezett kicsit sem üdítő, csak cukros vackokra pláne nem, eleve nem eszünk normál cukrot.

2016. júl. 5. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyenkor nyáron be van tárazva a hűtőbe néhány kétliteres palack, csapvízzel töltve, ezt isszuk.
2016. júl. 5. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi is falmelléki csapvizet iszunk, vagy szögletes habokkal, vagy ilyen melegben egy kis citromlével keverve, hűtve, tökéletes.

Árban a legolcsóbb, cca 600 Ft/m3. Márpedig 1 m3 = 1000 liter!

2016. júl. 5. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Én, mindenképp csapvizet. Minden mástól, csak szomjasabb leszek.
2016. júl. 5. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem csak ti isszátok a csapvizet.... nekem is tökéletesen megfelel, nem ásványvizezek, cukros vagy édesítős üdítőt sem veszek, legfeljebb citromot csavarok a vízbe és lehűtöm, ilyenkor nyáron.
2016. júl. 5. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben vagyok kollégista. Itt nem iszok csapvizet tisztán, mert borzasztó íze van az otthonihoz képest.

Ahol finom a csapvíz ott azt iszok, máshol csak ásványvíz jöhet szóba.

2016. júl. 6. 20:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Más is mondta nekem,hogy neem nagyon „ízlik"neki a debreceni víz. Csak a koliban ittál csapvizet,vagy máshol is próbáltad?
2016. júl. 6. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Máshol is. Barátoknál a város több pontján. Egyébként a hozzám hasonlóan Északi régiókból érkező ismerőseimtől rendszeresen hallom, hogy hasonló véleményen vannak.

Egy vízvédelemmel kapcsolatos előadáson az oktató is megerősítette a megfigyelésem. Szerinte a víz származási helye miatt van jelentős ízbeli eltérés. Miskolc és környéke javarészt karsztvizet iszik, Debrecen pedig réteg és folyóvizet.

2016. júl. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!