Csak mi iszunk mindig csapvizet? Se üdítők, se ásványvíz?
A suliba vagy a munkába is csapvizet viszek, néha csak azért muszáj vennem ésványvizet,mert később abba fogom a csapvizet vinni.
Nagyon ritkán iszok üdítőket,csak ha társaságban valamilyen összejövetelen vagyok és rámerőltetik,hogy ó nehogymár vizet igyak.
Régebben talán ezen spórolt anyukám, de mostmár tudattosan nem iszzunk semmilyrn cukros lötyit.
A kaján nem spórolunk, egészslges kajákaz készítünk, drága alapanyagokból. Arra nem mondanám,hogy sajnáljuk a pénzt.
Jó víz van nálunk, én is azt iszom, mondjuk gyakran teaként.
Ilyenkor nyáron pár hetente veszünk szódát, de többségében most is csapvizet iszunk. Ásványvízre sosem költünk, üdítőnek nevezett kicsit sem üdítő, csak cukros vackokra pláne nem, eleve nem eszünk normál cukrot.
Mi is falmelléki csapvizet iszunk, vagy szögletes habokkal, vagy ilyen melegben egy kis citromlével keverve, hűtve, tökéletes.
Árban a legolcsóbb, cca 600 Ft/m3. Márpedig 1 m3 = 1000 liter!
Debrecenben vagyok kollégista. Itt nem iszok csapvizet tisztán, mert borzasztó íze van az otthonihoz képest.
Ahol finom a csapvíz ott azt iszok, máshol csak ásványvíz jöhet szóba.
Máshol is. Barátoknál a város több pontján. Egyébként a hozzám hasonlóan Északi régiókból érkező ismerőseimtől rendszeresen hallom, hogy hasonló véleményen vannak.
Egy vízvédelemmel kapcsolatos előadáson az oktató is megerősítette a megfigyelésem. Szerinte a víz származási helye miatt van jelentős ízbeli eltérés. Miskolc és környéke javarészt karsztvizet iszik, Debrecen pedig réteg és folyóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!