Ti mit tudtok mindig enni? Mennyi pénzetek van havi szinten kajára? 17/F
Figyelt kérdés
nekünk sajnos kevés pénzt kell beosztani2016. júl. 1. 18:04
11/13 anonim válasza:
7-es Rengeteg zöldségről van szó nem fér be az 1 méteres hűtőmbe. Az amiről te beszélsz az nem a városi panelra van tervezve illetve, ha mégis van valakinek (általában családoknak) hűtőládája nem hiszem, hogy elég nekik egész télre ami belefér. A befőtt meg rengeteg helyet foglal, csak ismételni tudom magam, nincs elég hely sem életforma az ilyenhez. Családi házban eltudom képzelni az ilyet. De az ügyebár nincs mindenkinek. Természetesen vannak szezonálisan olcsóbb zöldségek télen is, de ehhez csak azt tudom hozzáfűzni, hogy milyen "király" dolog minden nap ugyan azt az olcsó zöldéget enni. Pl: Tök
12/13 anonim válasza:
Mivel nálunk a főtt kaja nem igazán érdekel senkit, olcsón kijövünk. Aminek lenni kell, érett tanyasi vastag füstölt szalonna és füstölt kolbász. Erős paprika, paradicsom, uborka, kenyér. Plusz, különböző gyümölcsök. Ezen, hónapokig elvagyok.
13/13 anonim válasza:
Mi is hús nélkül eszünk, napi ezer forint elég kettőnknek, meg havi egy-két extra fér bele, cukrászda, étterem, pizza, vagy valami drágább alapanyag, összesen 40, legfeljebb 45 ezer forint megy el. Reggelire rendszerint zabkása, olcsó müzli van, az ebédet én főzöm, nyáron szezonális zöldségből, télen bolti fagyasztottból, fehérjének bab, lencse, sárgaborsó, szárítva olcsó, kuktában lefőzök egy nagyobb adagot, egy részéből még szendvicskrémet is csinálok. Mellé olcsó szénhidrát, rizs, krumpli, tészta. Vacsira sokszor van maradék, gyakran újraértelmezve, például a zöldségfasírtot belerakom szendvicsbe, a raguból is jó krém lesz melegszendvicshez. Nasinak olcsó gyümölcsök, most szilva, szőlő, télen alma, narancs, tavasszal piaci eper, és a banán szinte mindig jó árban van, vagy mazsola, aszalt szilva, egyszerre nem kell több egy maréknál, a sütiket mind én sütöm. Emellé némi magvak, a zabkásába lenmag, dió, földimogyoró, táplál, egészséges és egyáltalán nem drága. Sokat dolgozom azzal, amit megeszünk, de szívesen teszem, és nekünk megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!