Mi lehet a valódi oka annak, hogy a halfogyasztás hazánkban jóval alacsonyabb szinten van, mint az EU-tagállamokban (Baja térsége) kivételével?
Amíg étteremben dolgoztam nagyjából hetente ettem halat mert az finom volt,nem tocsogott a zsírtól,mert sütőolajban egy elektromos sütőben készült.
Viszont itthon nem kívánom a halat,mert tudom hogy ha kirántom és úgy sütöm meg akkor tocsogni fog,ha pedig tepsiben meg olajozom és úgy sütöm a sütőben száraz lesz a bundája.
Szóval az én véleményem szerint a kevés pénz miatt eszünk kevesebb halat,egy jó sütőben(pénz),sütőolajjal(pénz) gyakran ennék én is halat,de mivel jó elektromos sütőm,ilyen "gazdag" fizetéssel pár év spórolással lenne csak,így maradok a vörös húsúaknál(sertés,marha,csirke,pulyka,kacsa).
Ugyanaz okozza, mint a tengerparti népek alacsony disznó-/marha-/csirkehús fogyasztását.
Az emberek többsége azt nem eszi, ami nincs, vagy csak elérhetetlen áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!