Valaki probalta mar a wasaby (zold tészta) mogyorot, hogy izlett?
Figyelt kérdés
idaig csak a papirkasat probaltam,de azt nagyon szeretem...ez a wasabby milyen ? :)
2016. jún. 17. 18:38
2/5 anonim válasza:
A wasabi nem "zöld tészta" hanem a japán vízitorma.
Nagyon csíp - de nem úgy, mint az erős paprika, hanem mint a tormák. Tehát nem a nyelvet, a száj nyálkahártyát csípi, hanem felszökik az orrba.
Az a mogyoró nekem ízlett.
3/5 anonim válasza:
Én szeretem, olyan, mintha nagyon erős mustár lenne. Tisztítja az orrot rendesen.
4/5 AlinaHella válasza:
Nekem ez annyira nem ízlik, de elfogult vagyok egy másik félével. /piacon amilyet lehet kapni, illetve a Tündérkertes is ugyanolyan/
5/5 anonim válasza:
wasabi. és én imádom, hogy olyan édeskésen csípős vagy hogy mondjam. még anyának is ízlett, mikor rá tudtam beszélni, hogy kóstolja meg, pedig ő nem igazán szereti a csípős dolgokat. mondjuk ez a chios-s nem olyan jó, van egy másik, minőségibb, márka nem jut most eszembe, de drágább is nyilván. na z sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!