Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy hízzak?

Mit tegyek hogy hízzak?

Figyelt kérdés
Ha nagyon sokat eszek nem hízok ha nagyon keveset nem fogyok semmit se változok mit tanácstalan vagyok :(

2016. máj. 12. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyél annyit, amennyit a gyomrod elbír, de az legyen kalóriadús, de emellett persze egészséges is.
2016. máj. 12. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Így voltam vele 16-46 éves korom között. Ha megettem a cukrászdában hét franciakrémest, akkor is 47 kiló voltam, ha három napig alig ettem, akkor is. Ilyen az anyagcserénk.
2016. máj. 12. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez így nehéz lesz akkor... Ha nagyon sok étellel sem megy, akkor sajna ilyen vagy, bár kérdés, hogy mennyi az a nagyon sok. Tuti van szint, ami fölött hízol, de nem biztos, hogy képes vagy annyit enni. Az extrém ektomorfoknak nehéz.

Illetve felszedhetsz izmot, ha rengeteg kalóriát, elég fehérjét s miegymást adsz a testednek s terhelést kap, nem tudja elkerülni az izmosodást. Csak persze azt se lesz könnyű megtartani, mert sokat kell enni hozzá :(

2016. máj. 12. 13:22
 4/5 anonim válasza:

Valószínűleg nem eszel eleget. Tudom, hogy hülyén hangzik de ez így van.

Csináld azt, hogy naponta, minden két órában eszel valamit. Ezáltal a gyomrod "tágul", hozzászokik az evéshez, és ezután majd többet fogsz tudni enni. Tapasztalatból mondom, én is így voltam. Neki akarok fogni edzeni, viszont nincs rajtam hús, és ezzel a módszerrel egy hét alatt 3 kilót híztam.

2016. máj. 12. 19:28
 5/5 anonim válasza:

Na ezt ne a "zabálást" azt felejtsd el egészségtelen,igénytelenül fogsz kinézni egy csomó pénz elmegy a kajára a szervezetednek is csak ártasz inkább sportolj,izmosodj nekem is ilyen a genetikám eszek 2 tányér fánkot majd hízok egy fél dekát,de edzőterembe járok és sec perc alatt felszedtem 5 kiló izmot és ez még csak a kezdet,mert nem rég kezdtem újra.

Az izom egyébként is nehezebb,mint a zsír tudom én,hogy könnyebb otthon ülni és tömni befele a habcsókot de,ha valakinek ilyenek a génjei az csak szenvedés árán tud hízni.

Plusz jól is fogsz kinézni hidd el ez egy olyan dolog,ami meghálálja magát a folytonos evés plusz impotens életmód az,amitől manapság a legtöbben elhíznak,de ez a lehető legrosszabb út kezdj el sportolni hidd el ezerféle sportág létezik biztos van,ami tetszik neked,ha edzeni szeretnél járj sztem minimum 2-3-szor egy héten edzés előtt vigyél be minél több szénhidrátot,hogy a testnek legyen mit átalakítania izommá,majd utána egyél egy fehérjedús vacsorát kb. 1 órával az edzés után a mesterséges lószarokat meg mellőzheted igazából annyi hatásuk tapasztalatomból mondom nincsen,ja és igyál sok vizet,ne fehérjeport meg power rade-et meg ilyen neonkék hányadékokat,hanem egyszerű szénsavmentes vizet.

De akár otthon is edzhetsz nyomj le naponta 200 fekvőt vagy felülést de a fekvő a legideálisabb,mert az mindent izmosít 1 hónap után jelentős változást fogsz látni és ugye izom=hús=tömeg,tehát úgymond pozitívan hízni fogsz.

2016. jún. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!