Miket kellene ennem ahhoz hogy hízzak valamennyit?
Figyelt kérdés
17 éves kamasz srác vagyok, és van egy gondom. Az meg az hogy egyszerűen csont és bőr vagyok. Ez gyermekkorom óta megvolt, mindig az átlag alatti volt a súlyom. Most volt mérés az iskolában és csak nézett mindenki. Úgy 178-180 centis vagyok körülbelül és ehhez egy alig 52 kiló párosul. A nagyobb csontjaim kilátszanak teljesen, (borda, csipő, medence, térdem) Mit tegyek hogy kicsikét hízzak, hogy aztán talán izmosodhatnék is? Evéssel az a gond, hogy mindent megeszek, csak ha nem szólnak hogy na egyél, akkor nem kezdek el enni, valahogy csak nagyon soká érzem az éhségérzetet meg.2014. máj. 22. 06:26
1/5 anonim válasza:
Először is rendszerezd az étkezéseid. ha kell állíts be emlékeztetőt hgy enni kell! A másik hogy inkább kezdj el sportolni valamit, attól megnő a kalóriaigény éhes leszel, jobban esik enni. Normális ételeket egyél, ne kólát chipsszel mert az nem vezet jóra, a normális egészséges ételektől is lehet hízni.
2/5 A kérdező kommentje:
Áh az egészségtelen ételek nem eszek, érdekes hogy még kívánni sem kívánom ezeket,
2014. máj. 22. 06:36
3/5 anonim válasza:
Egyél naponta 5-ször, változatos étrend, hús, zöldség, gyümölcs, olajos magvak, és naponta torna, edzés.
4/5 hosszúhajú válasza:
nézd meg miket nem javasolnak a fogyókúrázóknak, milyen ételeket. - na azokat edd meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Megpróbálom. Valóban kicsit rendszertelen az étkezésem, mert van amikor már korán eszem 6-kor legkésőbb meg délután estefelé 5-7 fele.
2014. máj. 22. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!