170 cm vagyok 40 kg voltam, de fenyegettek hogy hízzak és most 47 kg vagyok. Mondátok valami nagyon gyors módszert hogy visszafogyjak, mert nagyon zsíros a hasam?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 19:26
1/8 anonim válasza:
jesszus!! ne fogyj le,mert igy is dúrván nézhetsz ki. inkább egyél normálisan és sportolj
2/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mielőtt késő lenne!
3/8 rowdy94 válasza:
nem kell hogy fogyj, egyél rendszeresen és mozogj, ha bajod van vele inkább feszesíts.
4/8 anonim válasza:
zsíros?miért pont a hasad? egyébként pont jó, mondhatni irigylésre méltó a súlyod, vagy...vagy... szívatod a közönséget...
nem kell fogyni, sem hízni szándékosan, mert genetikailag ennyi a versenysúlyod....ha a széklet-vizelet rendben, normális étvágyad van, nem sanyargatod magad, hanem amit elédtesznek megeszed, akkor ilyen vagy, oszt jónapot.
ha bármit is erőltetsz, akkor a szervezet előbb-utóbb büntet, aztán megnézheted magad.
5/8 anonim válasza:
Így jársz, ha zsírból hízol. Ezért kell izomtömeget és nem zsírt növelni.
6/8 anonim válasza:
Egyszerű.. ne egyél! Előbb-utóbb teljesen eltűnsz. Nemcsak te, hanem a "zsíros" hasad is.
Pffff.. anyám.
7/8 anonim válasza:
szarul kajálsz, feltehetőleg csupa szénhidrátot. egyél zsíros húsos kajákat zöldséggel, azzal nem a zsírpárnáid nőnek hanem az izmod.. amiket valószínű mostanra lebomlasztottál.
8/8 anonim válasza:
de 45 alá nem kéne menned, különben orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!