2/5 A kérdező kommentje:
Mi a zsíros?
2012. aug. 1. 18:35
3/5 anonim válasza:
Csülkös pacal,zsíros kenyér,szalonna,töpörtyű!
4/5 anonim válasza:
Bármi olyan pörkölt zsírosnak nevezhető, aminek a tetején (miután megfagyott) kb. fél cm vastag paprikás-zsír réteg képződik. Az már zsíros pörköltnek nevezhető. (Az más dolog, hogy hidegen, kenyérrel imádom!)
És igen, a hájas, kövér húsok, még a darálthús is, ha a hentes úgy akarja!
5/5 anonim válasza:
Már attól is zsírosabb az étel, ha nem étolajjal, hanem sertészsírral készítjük. Mellette, ha a levesen látszanak a zsírcseppek, a pörkölt zsíros, tocsog, stb, ezek a zsíros ételek. Én nem mondom, hogy nem szeretem a zsírosat,de azért a mértékig eszem. A nagyon zsírosat nem kedvelem én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!