Mit tegyek hogy hízzak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennem kéne többet, de egyszerűen nem megy.
Tudnátok nekem ajánlani valami módszert vagy valamit, hogy tudjak hízni. 178 cmhez vagyok 60 kg és jobban undorodom magamtól, mint amikor dagi voltam. :)
És most szeretnék hízni.
2015. jún. 5. 14:52
2/6 anonim válasza:
Ne hájat szedj fel hanem izmokat...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hájat akarok felszedni. Edzés az megvan csak nem fejlődök mivel nem eszek eleget. Tudsz linkelni valami étrendet amihez nem igazán kell ilyen + ételkiegészítőket szedni mert arra nem igazán van pénzem :)
2015. jún. 5. 17:52
5/6 anonim válasza:
A +ételkiegészítő kb egy árban van a hússal. Egyszeri nagy befektetés ami kitart pár hónapig, mivel nem azt kel kanállal zabálni, hisz csak KIEGÉSZÍTI az étrendet.
6/6 A kérdező kommentje:
Dobj már egy márkát ami kitart pár hónapig :) vagy hogy milyet vegyek mert van 1000 féle :)
2015. jún. 8. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!