Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet panaszt, feljelentés...

Hol lehet panaszt, feljelentést tenni?

Figyelt kérdés

Dolgoztam egy konyhán pár napot. Oviknak, bölcsiknek, iskoláknak főztek.

Lejárt szavatosságú élelmiszereket adtak a gyerekeknek, lejárt szavidejű alapanyagokból készült a főtt étel. A zöldség, gyümölcs félig rohadó állapotban.

A legyek hemzsegtek a konyhán.

A főnök lopott, de úgy, hogy ami a gyerekeké lett volna, azt magának lenyúlta. A pöttyös túró rudit (30g-s) a gyerekeknek rendelte (elvileg), de ő maga ellopta. És nem kevés db volt... A gyerekek meg kaptak helyette uzsonnára egy olcsó, 23 g-osat. Nem volt baj, ha a gyerekeknek nem maradt főtt étel a menzán, az volt a lényeg, hogy ő haza tudjon vinni több doboznyi adagot. 114 iskolásnak 50 csirkecomb, de az is félbevágva...

Nem tudtam ezt elnézni, így eljöttem...

A tisztaság, higiénia, az ételalapanyagok, adagok egyszerűen kritikán aluliak...

2016. máj. 12. 09:04
 1/6 anonim válasza:
100%
A lejárt élelmiszer miatt szerintem a nébih-nél lehet bejelentést tenni.
2016. máj. 12. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég! és ehhez tegyük hozzá, hogy mindeközben olyan mereven és ostobán szigorúak a szabályok: hogy pl a gyerek születésnapjára nem vihet a szülő otthon készített tortát...
2016. máj. 12. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

volt ÁNTSZ, most Népegészségügyi Szakszolgálat azt hiszem a kormány hivatalnál

az iskolák, óvodák fenntartóinak is jelezném, helyi önkormányzat

2016. máj. 12. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

...azt írod, eljöttél onnét!

Amíg ott voltál, kellett volna 1-2 db-ot, vagy kis üvegbe ételmintát, stb.-t magadhoz venned, és bizonyítékként rögtön letenni a "hivatal" asztalára.

Most már egy kicsit zűrös, hiszen meglehet, hogy azóta valami belső intézkedés, stb. is történt, és akkor már rögtön rágalmazás lesz a feljelentésed!!!

2016. máj. 12. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Négyes, amit valaki betesz egy üvegbe, az üveget a retiküljébe, és buszon elviszi az illetékes hivatalba, az minden, de nem bizonyíték. Az ételminta vételének, szállításának megvannak a szabályai. Szerencsére, mert ez alapján bárkit meg lehet rágalmazni, ha veszek az ételből egy kis mintát, beleköpök, és elviszem ellenőrzésre...

Egyszerűen bejelentést kell tenni a felügyeleti szervnél, és rájuk bízni a további nyomozást.

2016. máj. 12. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A volt főnöködnek nincs véletenül péksége is?

[link]

2016. máj. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!