Szyszke kérdése:
Energiaital erőssége mitől függ?
Figyelt kérdés
Pl a Helltől nem érzek semmit, de a bombátol kiugrik a szivem, s van olyan amitől kezem lábam jár.2010. ápr. 8. 13:34
11/14 anonim válasza:
még nem volt szivem 300at kiadni az ujfajta hell-ért,napi 3-4 doboz energiaitalt megiszok,igy is elég sokba kerül havonta...
most a Cora-s sajátmárkás energiaitalra szoktam rá,árához képest messze jó...
12/14 anonim válasza:
Én már ittam, de a vodkásnak patkányíze van, vagyis vodka, amit nem szeretek. Minimális alkoholtartalma is van. A whisky-s finom volt.
És most a kérdésre: koffein-taurin mennyiségétől is függ. Én pont a Bombát szeretem, alacsony vérnyomás, jót tesz. Az Adrenalint is, bár az tényleg laza.
13/14 anonim válasza:
A Watt az +18, az erős, de ha nem használ neked, akkor igyál meg két RedBull-t, és ugorj ki az ablakon, hátha szárnyakat ad, ha igen, akkor azt igyad. :D :D
14/14 anonim válasza:
szerintem a watt nem olyan ütős az igaz hogy nem tudok aludni tőle, de csak azért mert iszonyúan fáj tőle a szivem.a red bull az finom és hatásos és nem okoz szívfájdalmat.de ha garantált pörgést akarsz akkor a cocaine energy drinket javaslom koffeintartalma 112mg/100ml, a szokásos 32/100ml helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!