Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mit evett ma és mit eszik még?

Ki mit evett ma és mit eszik még?

Figyelt kérdés
:)
2016. ápr. 30. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Még semmit és úgy fest a dolog, hogy nem is lesz mit ennem ^^
2016. ápr. 30. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire amerikai palacsintát ettem friss áfonyával

Ebéd szerintem nem lesz, maximum eszek délután egy kis tegnapról maradt hagymakrémelvest. Vacsira vega teriyaki burger lesz :)

2016. ápr. 30. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ma maradék nap van (majnem minden szombaton), úgyhogy reggelire cikoria kávé mandulatejjel, és csípős-szójavirslis paprikás krumpli volt, tízóraira pár kanál vegán csokifagyi, ebédre bundázott karfiol, növényi sajtos aszalt paradicsomos rizsgolyó és zölségek (paprika, paraicsom, retek, uborka, újhagyma), meg két szelet extrudált kenyér. Délután eszek majd egy tányér zölséggulyást, vacsira meg amit megkívánok, még nem tudom.
2016. ápr. 30. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:

reggelire kiflit ettem hagymás vajkrémmel, kígyóuborkával és majonézzel, mondjuk ez már 11 óra fele volt.

ebédre pedig csináltam spenótos tésztát, nagyon finom. :D spenót, bacon, főzőtejszín, sonkás krémsajt, fokhagyma, fehérbors, só, ezekből megcsináltam a szószt, ezt ráöntöm a tésztára a tetejére pedig sajtot reszelek, nagyon szeretem.

vacsira pedig hamburgerre gondoltam, vettem hamburgerzsemlét, rakok bele húst, ketchupot, mustárt, salátát, hagymát, paradicsomot, sajtot, meg én nagyon szeretem a majonézes-kukoricásat, szerintem olyat is csinálok majd.

2016. ápr. 30. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
#1 hol laksz és miért nincs kajád?
2016. ápr. 30. 15:31
 6/10 A kérdező kommentje:
:)
2016. ápr. 30. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Negro-t, ínyenc szendvicset, Mars csokit, zöldségfasírtot, sült krumplit ettem.

Placsintát még biztos fogok.

2016. ápr. 30. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Ma még csak reggeliztem, pirítóst tükörtojással (kivágtam a kenyér közepét és úgy együtt sütöttem a tojással), pici sajttal, paprikával. Teát ittam hozzá.

A többi a sors keze :D Ebédre biztosan rántott csirke lesz tarhonyával, tegnapról maradt. Ebédig még ha megéhezem eszem pár falatot. Aztán még uzsi és vacsora, fogalmam sincs mi lesz.

2016. máj. 2. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Reggelire vasárnapról egy bundáskenyeret, egy pohár almaecetes vízzel.

Ebédre tegnapról bolti rántottcsirkedarabot feleztem a macskákkal egy szelet rozskenyérrel.

Utána ittam egy pohár vízet keserű kakaóporral meg fahéjjal.

Még van egy kistányér főtt zabpelyhem, majd még azt eszem meg egy kanálnyi mézzel.

2016. máj. 10. 23:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez nem túl sok :)
2016. máj. 11. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!