5 hónapos csöppségem van és már evett almát, krumplit-répával ( ez nagyon ízlik neki) ma pedig sütőtököt eszik ebédre. Ti mit adtatok 5 honaposnak?
Tudnátok még mondani tippeket mit lehet adni neki!?
Mindenhol csak azt olvasom hogy 6 honapostol lehet elkezdeni a hozzátáplálást. köszi
Eddig úgy volt az ajánlás,hogy tápisok 4,anyatejesek 6 hó a hozzátáplálás kezdete.De most a legújjabb ajánlás szerint tápisok is 6 hó.Mi egy héttel előbb kezdtük,mint hogy betöltötte a 6 hót.
Gyümölcsök: alma, őszibarack, meggy, gesztenye
Zöldségek: burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
2 hete eszik és már itt tart?
Nem sprint ez, hanem hosszú táv!
1 íz 1 hét és utána lehet mixelni!
Én az 5-ös vagyok. Sok mindent kapott már, de nem azt jelenti, hogy mindent be is vezettem. Pl. a baracktól és az almától öklendezett, így azt nem is adtam neki többet, dehogy fogom én azt egy hétig erőltetni. Kapott rizspépet, mert azt örömmel ette, így hát az lett az első étele.
Nemcsak egy út járható. Sok országban nem is almával kezdik pl. a hozzátáplálást, szóval én sem vettem ezt szentírásként. A fokozatosság megvan, ez a lényeg.
miért kellene 1 hetet várni? Ha allergiás reakciója van az még aznap kiderül! Az almát 1 hétig adtam neki igen. a krumplit répát vasárnap óta adom, és ma a sütőtököt adom neki. Én ötleteket kértem nem pedig kioktatást! Én tudom hogy mikor mennyi ideig és mit fogok neki adni!
Nem kell több kommentet írni ide..köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!