Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti milyen arányban mentem...

Ti milyen arányban mentem étterembe/rendeltek/főztök?

Figyelt kérdés
Én étterem általában napi 1-2, rendelés 2, főzés, heti 1x.
2016. ápr. 11. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Milyen hely lehet, amelyik aknamunkaval fog vendegeket a GYIK-en, es annyira surmo, hogy meg hirdetesi dijat se fizet?! :DDD Nem kelt jo benyomast!!!
2016. ápr. 11. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Rendelés, étterem nagyon ritkán, mert nálunk, egyenlő, a komoly hasmenéssel:( Főzés, úgy heti 4 szer. Lehetőleg, falusi, tanyasi alapanyagokból.
2016. ápr. 11. 23:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Mit ettél és hol amitől hasmenésetek volt? Csak azért, hogy ki se próbáljam és oda ne menjek.
2016. ápr. 12. 02:18
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Theo Papa nekem nem jön be:)

Fózni 2 napra szoktam, illetve vasárnap négyre, így heti 2-3 alkalommal főzök. Nálunk általában az ebéd a főtt étel, vacsora a hideg.

Havi 1-2 alkalommal biztos megyünk étterembe, de van amikor többször is.

Rendelni is havonta több alkalommal szoktunk. Például én ma is fogok, csak még ki kéne találnom, hogy mit.

2016. ápr. 12. 08:20
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Nincs akkora fizum, hogy rendeljek, nekem drága.

Hetente 2-3szor főzök, mert a barátom nem eszik itthon, max este melegszendvicset, virslit. Salátákat szoktam még csinálni kétnaponta. Néha eszünk hamburgert, mert nem messze tőlünk van egy nagyon jó hely 500 ft körül van a hambi és akkora mint a fejem.

Étteremben én nem szoktam enni, mert nem mehetek ki a melóból nap közben és mint írtam, nincs pénzem rá, de a barátom minden nap ott kajál, napi menüt.

Süteményeket szoktam még sütni kéthetente, ha meg kívánjuk.

2016. ápr. 12. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Heti 4-5 alkalommal fözök, van amikor összedobok 1 gyors tésztát vagy főzeléket ezeket frissen. A több időt igénylőket pedig általában 2 napra főzöm. illetve havi 4szer rendelünk pizzát álltalában a Subitotól, de csak azért rendelünk mert jár a szép kártya különben nem rendelnénk. Étterembe ritkán megyünk időhiány miatt mert álltalában egymást váltjuk párommal így praktikusabb a rendelés.

22L

2016. ápr. 12. 11:04
 17/18 zgyzgy ***** válasza:
Főzöcske minden nap, kísérletezés, izgalom, nincs átverés.
2016. ápr. 12. 22:19
 18/18 anonim ***** válasza:

étterem évi max 2-3, csak akkor, ha a lakásomtól távol vagyok

rendelés heti 5 alkalom

magam főzök heti 2 alkalom

**

Naponta kétszer étkezel étteremben?

2016. ápr. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!