Mi az a "Nemzeti sült"?
Figyelt kérdés
Több étterem étlapján is olvastam már nemzeti sült nevü fogásról, érdekelne, hogy mi van ez a megnevezés mögött.
(A tévedések elkerülése végett, nem akarok az adott éttermekbe menni és rendelni (különféle allergiák miatt csak nagyon speciális anyagokból összeállított ételeket ehetek), csak elméletileg érdekel a dolog)
A segítö válaszokat elöre is köszönöm!
#nemzeti sült
2016. márc. 14. 07:52
1/6 anonim válasza:
Ma már minden "nemzeti" amire rámondják az agymosottak! :(
4/6 A kérdező kommentje:
tegnap 19:42-es: azt kétlem, hogy éttermek ezt adnának a menüben :)
Minden választ köszönök, de akkor ezek szerint másnak ugyanúgy nincs semmi fogalma sem, hogy mi akarna ez lenni, mint nekem.
2016. márc. 15. 07:56
5/6 anonim válasza:
Így érzésre valami disznóhús lehet, hagymával, paprikával, krumpli körettel, jó borsosan, valami ilyesmi lehet az alap. A legjobb az benne, hogy se a paprika, se a krumpli, se a bors nem őshonos Magyarországon :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is hasonló "érzésem" volt - de ezek szerint konkrétan ilyen recept nem létezik, csak valami fantázianév, ami "jól hangzik".
2016. márc. 15. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!