Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Állandóan csak eszek és...

Állandóan csak eszek és nassolok folyton. Hogyan tudnám ezt legyőzni?

Figyelt kérdés

Igazából, 61 kg vagyok (163 cm-hez), de mivel otthon ( főiskolát most végeztem el, munkát keresek) vagyok már karácsony óta, azóta 4 kg-ot felszedtem!

Mivel, állandóan scak otthon ülök, picit lusta is vagyok, és unatkozok, csak TV-zek mindig, így csak eszek és eszek! Sok chipset is megeszek, csokit gumicukrot, ami van éppen!

Egyszerűen nem tudom megállni, mikor megnézek egy nap 2 filmet ne rágcsáljak valamit...:(

És már engem zavar, mert észre veszem magamon hogy hízok...:/

Nem tudok leszokni erről hogy mindig nassoljak és édességet egyek!!

Segítsetek!

2016. márc. 9. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs más megoldás, vagy egészségesen élsz - amihez hozzá tartozik a gyümölcs és a zöldség fogyasztása, vagy egészségeteln életet élsz, falod a cukrot és meghízol.

És ez nem csak a súlyod, az egészségedet veszélyezteted ezzel az életmóddal.

Önuralom és kész. Ha otthon vagy ne nézd a filmet hanem tornázz...ne vegyél csokit, vegyél gyümölcsöt helyette és nassold azt, ha éhes vagy.

Varázslattal nem működik, vagy teszel valamit az ügy érdekében vagy így maradsz.

Mellesleg számomra egy finom gyümölcssaláta vagy zöldségek valami jó mártogatóssal ezerszer finomabbak mint egy csomag mű ízű gumicukor.

2016. márc. 10. 10:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hála istennek annyira nem látszik rajtam ha hízok, mert magas vagyok, de a hasamra és picit tokára is hízok...hmmm

Igen, szerintem az a baj, hogy annyira imádok rágcsálni ha unatkozok, hogy nemt udok leszokni erről! Csak az akaraterő hiányzik, ahogy írtátok!

Sajnos hozzá szoktam minden finom, édes dologhoz, és nehéz lesz leküzdenem, ha egyre kevesebbet eszek belőle, mert volt úgy, mikor elutaztam, na akkor pl 2 napig nem ettem édességet, és éreztem is hogy hiányzik az édes...:S

2016. márc. 10. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos a cukor ugyan úgy függőséget okoz, akárcsak az alkohol. Kívánja a szervezeted, hiányérzeted van, ha nem eszed...velem is volt ez így régebben, nem volt otthon semmi nasi és már kínomban a kristálycukrot nyalogattam...

Erről le kell szoktatni magadat fokozatosan és tudatosan. Egyél egyre kevesebb cukrot, próbáld meg lassan átcserélni egészségesebb nasikra.

2016. márc. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!