Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a szüleim szinte állandóan ugyanazt eszik?

Figyelt kérdés

Mindig vagy lecsót csinálnak, vagy töltött káposztát. Én meg mivel mindkettőt utálom, jó, ha ilyen 2 hetente eszek főtt kaját, egyébként szendvicseken élek. Már szóltam nekik többször is, hogy ne csak ezt a kétféle kaját csinálják már, de nem érdekli őket...Alig van olyan alkalom, mikor csinálnak valami mást, persze az 2 nap alatt elfogy és megint 2 hétig ehetek egész nap a nyomorult szalámis kenyeret -.- Azt meg nem engedik meg, hogy én főzzek, már kérdeztem többször is, hogy csinálhatok-e valami kaját én, de mindig le lettem ordibálva, hogy én csak mocskolódni tudok, meg úgyis elrontanám...De hogy ne rontanám el, mikor sosem engedik meg, hogy bármit is csináljak??

Ez normális szerintetek?

2014. szept. 7. 13:03
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*ehetem
2014. szept. 7. 13:03
 2/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem normális, elég szomorú, hogy ennyire igénytelenül étkeznek, és ráadásul a gyerekeiket is erre az egészségtelen étrendre kényszerítik...

Legközelebb szerintem ne kérdezd meg, hogy főzhetsz-e, hanem egyszerűen vágj bele. Ha máshogy nem megy, hát akkor amikor nincsenek otthon.

2014. szept. 7. 13:06
 3/20 anonim válasza:
43%
Jó, hát ez kamu :-)
2014. szept. 7. 13:09
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
12 évesen lehetnél önállóbb már. Vagy kérjél pénzt és akkor rendelsz magádnak főtt kaját/elmész kajáldába, vagy állj neki MAGADNAK főzni (tehát nem hármotokra), így a kutyát sem érdekli, ha elrontod. Egyébként roppant nagy tehetség kell pl egy milánóit elrontani (kifőzöd a tésztát, az üveges szószt pedig felforralod). És kismillió és egy hasonlóan bonyolult ételt el lehet készíteni...
2014. szept. 7. 13:11
 5/20 A kérdező kommentje:

13:06 Köszi a választ

13:09 Miért lenne kamu? -.-

2014. szept. 7. 13:11
 6/20 A kérdező kommentje:
13:11 Senki nem mondta, hogy 12 éves vagyok.
2014. szept. 7. 13:12
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2014. szept. 7. 13:13
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem normális, és eléggé hihetetlen is.
2014. szept. 7. 13:19
 9/20 A kérdező kommentje:
És valaki elmondaná amúgy, mi benne olyan hihetetlen? Még ha azt mondtam volna, hogy a szüleim jetipörköltöt esznek minden nap, megérteném, de nem értem, ezen mit nem lehet elhinni.
2014. szept. 7. 13:30
 10/20 anonim ***** válasza:
36%
Ez van, kérdező. Ha nem főzhetsz magadnak akkor fizess be ebédre az iskolában, vagy a munkahelyeden. Esetleg költözz el, és főzhetsz magadnak.
2014. szept. 7. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!