Szerintetek normális, hogy a szüleim szinte állandóan ugyanazt eszik?
Mindig vagy lecsót csinálnak, vagy töltött káposztát. Én meg mivel mindkettőt utálom, jó, ha ilyen 2 hetente eszek főtt kaját, egyébként szendvicseken élek. Már szóltam nekik többször is, hogy ne csak ezt a kétféle kaját csinálják már, de nem érdekli őket...Alig van olyan alkalom, mikor csinálnak valami mást, persze az 2 nap alatt elfogy és megint 2 hétig ehetek egész nap a nyomorult szalámis kenyeret -.- Azt meg nem engedik meg, hogy én főzzek, már kérdeztem többször is, hogy csinálhatok-e valami kaját én, de mindig le lettem ordibálva, hogy én csak mocskolódni tudok, meg úgyis elrontanám...De hogy ne rontanám el, mikor sosem engedik meg, hogy bármit is csináljak??
Ez normális szerintetek?
Továbbra is várjuk a választ arra a kérdésre, hogy hány éves vagy!
(Lepontozhatod ezt is)
Ejj, de bicskanyitogató stílusod van! Azért lett volna érdekes a korod, mert ha túl fiatal vagy, nem fogjuk azt ajánlani, hogy menj ki a piacra bevásárolni és főzz belőle magadnak valamit, hanem inkább azt, hogy hogy vedd rá a szüleidet a változatos főzésre. De egy 14 évesből már ki lehet nézni, hogy vesz 2 szem paradicsomot a boltban, amit megeszik a szalámis kenyeréhez, egy 16 évesből meg hogy nem fogja felrobbantani a lakást, ha nekiáll főzni ;)
Esetleg próbálj egy kicsit konstruktívabban hozzáállni a témához, ne csak azt mond, hogy az nem jó, amit ők csinálnak, hanem keress valami olyan receptet, ami nagyjából megfelel a családi elvárásoknak (tehát ne fokhagymás fűszervajban sült pisztránggal kezdj spárgaágyon) és kérd meg a szüleidet, hogy azt készítsétek el. Esetleg finom említsd meg, hogy NEKIK lenne könnyebb, ha megtanulnál főzni és néha te főznél helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!