Állandóan csak eszek és nassolok folyton. Hogyan tudnám ezt legyőzni?
Igazából, 61 kg vagyok (163 cm-hez), de mivel otthon ( főiskolát most végeztem el, munkát keresek) vagyok már karácsony óta, azóta 4 kg-ot felszedtem!
Mivel, állandóan scak otthon ülök, picit lusta is vagyok, és unatkozok, csak TV-zek mindig, így csak eszek és eszek! Sok chipset is megeszek, csokit gumicukrot, ami van éppen!
Egyszerűen nem tudom megállni, mikor megnézek egy nap 2 filmet ne rágcsáljak valamit...:(
És már engem zavar, mert észre veszem magamon hogy hízok...:/
Nem tudok leszokni erről hogy mindig nassoljak és édességet egyek!!
Segítsetek!
Ha nem bírod abahygani, akkor váltsd ki :)
- Edd lassabban
- Alacsony kalóriájú nasit (pl. kígyóuborka, retek)
Ne tarts otthon édességet.
Rágózz.
Vagy egyél valami macerás nasst, pld gránátalmát szépen egyesével csipegetve (esetleg szotyit, bár annak a bele eléggé kalóriadús)
Én csak azt csodálom, hogy emberek nem sajnálják azt a rengeteg pénzt az üres kalóriákra. Annyi értelmes, tápanyagban bővelkedő ételt lehetne venni azon a sok száz forinton, amit junk foodra költenek! Ahhoz képest, hogy élettani szempontból nulla az értékük, hihetetlenül magas áron kínálják őket.
Úgy kell szoktatnod a tested, hogy ne kívánd ezeket az ételeket. Persze ehhez a szervezet finomhangolása szükséges megfelelő testmozgás és egészséges étrend által. (Nem, nem az az egészséges, ha light tejet öntesz a tejbegrízhez.) Ha ezekre nem vagy hajlandó, valamint nem vagy elszánt, nem nézel utána, hogy a te alkatodnak mi lenne a legjobb, várhatod a sült galambot...
Aha, és komolan az a megoldás ha nyúl leszek? :DD vagyis íztelen, nyers zöldségeket fogok enni? :D Hááát...ez nem én vagyok, sose ettem túl sok zöldséget vagy gyümölcsöt, nem az én világom XD azt hittem valami más módja is van
22 L
Fel lehet dobni mártogatósokkal, fűszerekkel a zöldségrudakat, rengeteg receptet lehet rá találni a neten.
De egyébként ez van sajnos, nincs más megoldás. Kerülnni kell a hízlaló ételeket vagy keveset enni belőlük. Ha jól értettem, a kevesebbet evés nem megy, szóval akkor a nasit kell megváltoztatni.
Hidd el, egy hasábra vágott kígyóubi csilis mártással isteni tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!