Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki irjon le nekem egy...

Valaki irjon le nekem egy étrendet amivel meghizok?

Figyelt kérdés
konkrétan irjatok valamit, hogy napi mennyi szénhidrát bevitel kell? hányszor enni? és mit? segitsen valaki pls

2016. márc. 2. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudunk rólad semmit, bizonyára 3000 kcal elég, de lehet, hogy nem.

Szénhidrát nem is kell hozzá, persze úgysem tudod elkerülni. Energiaplusz kell.

Az sem számít, hányszor eszel, csináld úgy, ahogy neked jó.

Egészséges ételeket ajánlok, de hogy ez neked és szerinted pontosan mi, azt nem tudhatom. Azt sem, hogy téged mi laktat s mihez szoktál. Írhatnék valamit, de mi van, ha te rosszul vagy tőle vagy nem tudod megenni?

PL. napi 10 nagy tojás, 5-10 dkg kókuszzsír, 10-20 dkg olajos mag s tetszés szerint zöldség, fűszer, kakaó, akérmi, ezzel én elég jól ellennék és lassan híznék (nem tudok gyorsan hízni, ez van, nagyon széles a stagnáló ételmennyiségem sávja). Mesés lenne.

De aki nem tojás- és zsírimádó zsíradaptált, esetleg szereti a húst, annak ez akár maga lehet a pokol, komoly rosszulléttel.

Nos, én meg tudnám oldani napi 2 kg paprikás krumplival s egyebekkel is (plusz fehérje, zöldség), de biztos van, akit ez az étel is nagyon laktat. Engem nem igazán.

Érted, ez emberfüggő... Olyan étel kell, amiből sok kalóriát be tudsz vinni anélkül, hogy úgy érzed, túl sokat ettél. A jelenlegi étrendedből kéne kiindulni...

2016. márc. 2. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
egy nap 3x szoktam enni vagy 4x és nem sokat, hanem keveset. 15 éves vagyok 50 kiló , 170 cm . egyáltalán mi hizlal? a szénhidrát? vagy a kalória?
2016. márc. 2. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Tészta, kenyér, péksütemény, meg szíros dolgok hizlalnak. De főleg koncentrálj a sajtos-tejfölös tészta, palacsinta, kakaós csiga és hasonló kajákra, meg tolj be egy fél kiló kenyeret minden mellé.
2016. márc. 2. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

hájat minek magadra szedni?

amúgy tömegnövelő étrend és súlyzós edzés...de inkább ugorj át a testépítés rovatba! vagy olvasgass itt

[link]

2016. márc. 2. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Még a fagyi mellé is kenyeret egyél!

Ha megkínálnak kenyérrel ,kérj mellé kenyeret!

Emellett tészta is sokat segít.

És inkább úgy egyél ,hogy: többször ,kevesebbet!

Én pont a hetekben rontottam el nagyon csúnyán a gyomrom: egyszerre nagyon nagy mennyiségű vadast ettem (mikor már feszül a has és szúr a gyomor...) ,az ilyesfajta étkezések nem tesznek jót az emésztőrendszerednek!

2016. márc. 3. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!