Tengervízben ki lehet főzni a száraztésztát?
Figyelt kérdés
Hiszen a sótartalma miatt nem lehet meginni, de főzésre alkalmas?2016. febr. 29. 16:42
2/8 anonim válasza:
azt vágod, hogy a főzővízbe azért szoktunk sót tenni, hogy a tészta is sós legyen?
ettél már sótlan tésztát? vagy túl sósat?
a tengervíz ihatatlanul sós, a tészta ezt felveszi, ergo ehetetlenül sós lenne.
3/8 anonim válasza:
#2 válaszoló! Ittál már tengervízből, hogy tudd milyen sós???????????????!!!!!!!444!!!! :)
4/8 anonim válasza:
Csak tegyetek bele elég tésztát, akkor az nyer, nem a só! ^^
5/8 anonim válasza:
3x voltam tengerparton, nem is értem, miért kérdezel baromságot. atomsós.
6/8 A kérdező kommentje:
én egyébként tök komolynak szántam ezt a kérdést, nem tudom, mit kell trollkodni alatta://
2016. febr. 29. 19:58
7/8 anonim válasza:
Nem trollkodtak.
De elkepzelhetetlenul sos lenne szerintem is.
8/8 anonim válasza:
A tengervíz kb 3-4-szer olyan sós, mint amiben a tésztát szokás fözni, szóval igen sós lenne a végeredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!