A lasagnához a tésztát előbb meg kell főzni, vagy a száraztésztát kell beletenni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 11:41
1/7 anonim válasza:
Meg kell főzni, különben honnan venné a nedvességet, hogy ne törjön és ehető legyen ?
2/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, a tésztalapok a szószban puhulnak meg sütés közben. Rétegezést kezd a szósszal,rá a tésztalap majd megint szósz és így tovább végén ismét szósz arra kerül a sajt ízlés szerint, így sehol nem marad kemény a tésztád.
3/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni, sütés közben szépen megpuhul. :)
4/7 anonim válasza:
Természetesen nem kell megfőzni. A lasagne egy szaftos, bő szószos étel minden változatban, s ettől a szósztól puhul meg a tészta a sütőben.
6/7 anonim válasza:
Nem kell, de arra figyelj, hogy a szósz mindenhol értje a tésztát. Nekem először kimaradt valamennyi tészta, az kemény lett :D
7/7 anonim válasza:
Nem kell megfőzni. Én mindig csinálok besamelt, amivel bekenem. Imádják itthon, ahogyan csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!