Hol lehet teljes kiörlésű gabonából készült kenyeret, zsömlét, száraztésztát kapni?
Figyelt kérdés
Ilyen szimpla szupermarketbe sehol sem lehet... hát hol?2012. szept. 5. 19:37
1/5 anonim válasza:
Veszel tk lisztet bioboltban, de néhol szupermarketben is kapható, csak az nem bio. Szóval megveszed, magadnak megsütöd, és az tényleg tk gabonából lesz, nem csak névleg.
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, csak az nekem túl nagy macera... nincs olyan hely ahol már készen lehet venni?
2012. szept. 5. 20:41
3/5 anonim válasza:
A legtöbb ilyen néven kapható késztermékben elhanyagolható tk liszt aránya, rosszabb esetben, csak színezett termékek.
4/5 anonim válasza:
Ez az egy kenyér amiben csak teljes kiörlésű liszt van, szinte minden boltban kapható kisebb változatban.
Zsömlékben kevert liszt van, szerintem több sima búzaliszt.
Száraztészták bio boltokban kaphatók, de egyes nagyobb élelmiszeráruházakban is láttam már.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 6. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!