Krumplit le lehet fagyasztani, "sültkrumpliként"?
Az oké, hogy a boltban kapható a mirelit, de az nekem annyira mű sütés után, nem az igazi :S
Biztos, hogy nem krumpliból van, vagy csak nem teljesen
Pedig az bizony krumpliból van. Úgy látszik, nem tűnt fel neked, hogy a krumplidarabok nem szabályos méretűek és alakúak, hanem van benne rövidebb, hosszabb, nem négyzet hanem háromszög keresztmetszetű, ami a krumpli széléről van...
Teljesen értelmetlen és anyagilag ráfizetés lenne ha előbb porítanák és utólag újraformáznák a krumplit. (van ilyen is, de azt krokettnek hívják) A legolcsóbb ha célgépekkel meghámozzák pillanatok alatt, felvágják, és elősütik. Mert ha nem tűnt volna fel, a fagyasztott hasábburgonya elősütött. Talán ez a nagy bűne a te szemedben.
Ami a boltban van, az krumpliból van - minden más eleve jóval drágább lenne a forgalmazónak. Ha nem jól sütöd a boltit, akkor természetesen nem lesz igazi.
Emellett én éevk óta fagyasztok el sült krumplit - mármint félig megsütve, hoyg éppen csak kérge legyen a daraboknak, de még fehér legyen, és ezt fagyasztom le. Amikor sütöm, akkor SOK FORRÓ olajba teszem kis adagokban- hogy ne hütse le -, és ugyanolyan, mint amikor frissen, fagyasztás nélkül készül.
Nem a kisütéssel van a bajom, hanem, hogy semmi köze a krumplihoz
Hiába írjátok, hogy miből van, az, hogy a csomagolásra mit írnak az csak egy dolog
Szerintem az egész csak egy ipari hulladék, amibe kevernek némi burgonya maradékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!