Nem, sőt volt egy barátom aki nagy örömébe alkoholt akart vásárolni a 18. szülinapján neki se engedték, mivel nem töltötte még be azt... Nyilván ha nem kérik el a személyidet és kinézel 25-nek, nem lesz baj.
2016. febr. 2. 20:25
3/17 anonim válasza:
Bocsánat én az eredeti kérdésre írtam a nem-et, természetesen törvénybe ütközik ha kiadják, vagy lebuksz, hogy kiskorú létedre alkoholt vásárolsz.
2016. febr. 2. 20:28
4/17 anonim válasza:
Az törvénybe ütköző, hogy egy random idegen kihozza a kölyöknek a szeszt? Mióta? Csak eladni törvénytelen, márpedig az nem eladás, hogy a kiscsávó pénzén veszel neki italt. Az szimplán gyökérség.
2016. febr. 2. 21:44
5/17 gnoomage válasza:
Csak pár ezer tesco van mo-n, +- "kis tescok" így nem lehet megmondani...
De ha fosol tőle miért érdekell? Ha már vagy 15-16 és van valamennyi önbizalmad úgyis kiadják, ha már kérdezned kell és kiesik majd a kezedből a pénz annyira remegsz, akkor term. nem....
2016. febr. 2. 21:53
6/17 anonim válasza:
"Az törvénybe ütköző, hogy egy random idegen kihozza a kölyöknek a szeszt?"
Mert a Tesco házhoz szállítás szerinted egy random ember aki kihozza a kaját ? NEM ! Az ugyan úgy adásvétel. Ne legyetek már ennyire alkoholisták... Ezen összeveszni...
Inkább vegyetek egy Zacher Gábor könyvet.
2016. febr. 2. 22:24
7/17 szaszaa11 válasza:
Jesszusom... Ennyire nem tudunk már fogalmazni, emberek? Így nem csoda hogy mindenki mindent félreért... Vagy háromféle értelmezése a kérdésnek 4 válasz alatt... Így már én is belekeveredtem...
2016. febr. 2. 23:12
8/17 anonim válasza:
6os: a random ember kihozza azt én úgy értettem, hogy odamegy a teszkó elé megkér egy idősebb figurát, hogy vegyen neki. De valóban sokféleképpen értelmezhető ahogy fogalmazott a srac tényleg senki sem tudja, mire gondolt.
2016. febr. 2. 23:58
9/17 szaszaa11 válasza:
6os vagyok. Abban semmi törvénytelen nincs ha megveteti valakivel. Sem a bolt, sem a gyerek, sem a vevő részéről aki aztán odaadja neki.
2016. febr. 3. 00:29
10/17 aperitif válasza:
Szerintem a kérdező a házhoz szállításra gondol. Szerintem ott a regisztrációnál kérdik a születési évet. Online viszont bárki rendelhet szeszes italt, az viszont már kérdés, hogy ha csak a 14 éves fiam van itthon átvételkor, akkor neki átadják-e.
De tudod mit? Pont holnap jön a szállítás, ha el nem felejtem, megkérdezem neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!