Valaki tapasztalat a iflow happy italról?
Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 20:40
12/14 anonim válasza:
Személyesen írtak nekem a facebook oldalukról,mert azzal mertem viccelni hogy 2 Hell Energia itallal ugyanazt a hatást lehet elérni.
Idézem amit írtak,nagyon nagyon nagyon műveltek.
Ennyit a cég marketingjéről.
13/14 anonim válasza:
Személyesen írtak nekem a facebook oldalukról,mert azzal mertem viccelni hogy 2 Hell Energia itallal ugyanazt a hatást lehet elérni.
Idézem amit írtak,nagyon nagyon nagyon műveltek.
"És tényleg tiltunk,mert (itt a férfi nemiszervekre utaltak ) beszélsz".
Ennyit a cég marketingjéről.
14/14 anonim válasza:
Felpörögsz mint a qva elet. Eloszor mindeg nagyon vicces aztan nagyon hiperaktiv vagy majd elkezded tagani higy fel vagy porogve stb. . En 2,5dltol ezeket csinaltam: mindenen rohogtem, nagyon gyorsan setaltam, viragokkal beszelgettem, zsepit ettem, mozgott alattam a padlo es NE menj se metroval se mozgolepcson. A mozgolepcsorol minden mozdulattol azt hiszel leesel. Ja meg egy level vilt a nőm. 700ft ert megeri sztem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!