A tej miért pont fehér?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 21:38
2/16 anonim válasza:
Nem fehér, csak annak látod. Igazából nincsenek is színek csak ahogy megtörik a fény ezt látjuk. A fehér az összes szín hiánya:P
3/16 anonim válasza:
Utolsó: nagy tévedés, a szinek hiánya az átlátszó, a fehér az ÖSSZES szin összekeverve!
4/16 anonim válasza:
Az összes szín a fekete, de ne zavarjon.
5/16 anonim válasza:
Bocsi fordítva írtam a fehér az összes szín és a fekete az összes hiánya. Átlátszó:D
6/16 anonim válasza:
Visszatérve a témához, a tej a benne lévő fehérjéktől fehér.
8/16 anonim válasza:
aa nyál miért pont átlátszó???
9/16 anonim válasza:
ja!
És a hús a benne lévő fehérjéktől miért nem ófehér?
10/16 anonim válasza:
Mert a hús izomrostjaiban más anyagok is vannak, és piros vér van a szövetek között, minimális mennyiségben akkor is, ha a húst kivéreztettük. De, ha megsütjük, akkor egyből előjön a fehér szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!