Mennyibe kerül kb.25 dkg (250 g) fonott fehér kalács?
Figyelt kérdés
Gondoltam ma reggelire egy kis kalács, kakaó kombót összehozok, de nem volt kedvem autózni, így a közeli boltba mentem le, általában tök korrekt az áruk, persze drágább mint a nagy boltban, de ma kiakadtam: 250 g-os levágott (maradék, már a többi részét elvitték, gondolom 500 g-os volt) kalácsért 315 Ft-ot fizettem!!! Durva, nem?2011. okt. 11. 11:57
1/3 anonim válasza:
én negyedkilós fonott kalácsot 280-ért szoktam venni péknél
2/3 anonim válasza:
Mi meg házilag sütünk finom kalácsot,nem vesszük a bolti felfújt sz@arokat :) Sokkal olcsóbb is finomabb....
3/3 anonim válasza:
Hát az elég drága, de a teszkóban, spárban, stb ennyibe szokott fájni sajnos.
én sütödében veszem, szinte minden sarkon van manapság. :D a negyed kilósat múltkor 220-ért vettem, és még szinte meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!