Ettől a diétától lehet bajom hosszútávon?
Miért kell mindig halat enni?
Delfinnek képzeled magad?
Honnan tudjátok, hogy megunja-e? Van, aki nem teszi.
S nem írta, hogy nem nassol, de az miért lenne baj? Most az a baj, hogy eszik gyümölcsöt? :D
Szép illusztráció, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni...
Én meg nem mondom, hogy hiányzik-e belőle valami, utána kéne néznem hozzá dolgoknak, amit még magam miatt is ritkán teszem. Bizonyára van valami, ami hiányos, bármilyen tápanyagdús is a hal s a zöldség, de azért az sem mindegy, hogy pl. milyen és mennyi zöldség van az étrendben.
A tengeri halak sokszor tele vannak nehézfémekkel sajnos. Én nem ennék minden nap, mert az emberi szervezetben is lerakódnak, és nem ürülnek ki.
Meg amúgysem enném minden nap ugyanazt az ételt... ez halál unalmas és értelmetlen.
Igazából arra vagyok kíváncsi hogy huszonévesen van-e más tápanyagra szüksége a testemnek ezeken kívül. Hogy mi unalmas, mi nem, illetve hogy mit utálok majd meg annak semmi köze a kérdésemhez.
A zöldség és gyümölcs változatos és gazdag része az étrendnek.
Tudom hogy sok higany lehet bizonyos halakban, de azokat kerülöm.
Ez valóban egyoldalú étkezés.
Ajánlanám a marhahúst, a vadhúsokat, a májat, a tojást, a tejtermékeket, az olajos magvakat, meg némi vörösbort.
Tésztára semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!