Mi az az íróka? Most én arra vagyok kíváncsi, hogy létezik-e egy külön olyan szerkezet, aminek íróka a neve és lehet vele sütiket, tortákat díszíteni.
(Nem a húsvéti tojásfestésre való írókára gondolok.)
Szóval, maga az "íróka", tudomásom szerint a tojásfehérje és porcukor kombináció, amit zacskóba töltve, annak a sarkát kivágva lehet vékony vonalakat rajzolni a tortára...
Viszont több helyen úgy olvastam az "írókáról", mint valami különleges eszközről, ami megkönnyíti a torta díszítését.
Tehát, azt szeretném tudni, hogy van-e ilyen eszköz.
Bocsánat, ha idétlen a kérdés, de számomra nem egyértelmű ez a dolog...
Igen, azt tudom én is, de köszi a választ.
Írókát úgy kell csinálni, hogy tojásfehérjét kell összekeverni porcukorral. Ezzel szokták díszíteni pl. a mézeskalácsot.
(A fehér, vékony vonalakra gondolok.)
Csak azt nem tudom, hogy erre van-e valami speciális szerkentyű, amivel egyszerűbben lehet rajzolni, mint egy zacskóból.
De köszi a választ, tényleg!:-)
Köszi Neked is!
Akkor csak létezik...:-)
Majd körbeérdeklődök üzletekben, csak nem tudom, milyenben és, hogy hogy fogalmazzam meg a mondandómat...:-D
De majd csak kinyögöm valahogy.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!