Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Boleró italporral be tudom...

Boleró italporral be tudom színezni a cukormázat?

Figyelt kérdés
Nem találtam sehol ételfestéket, így gondoltam a boleró porral be tudnám színezni a cukormázat kék/piros/ sárga színűre. szerintetek?

2015. dec. 18. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fehér asztalt úgy megfogta, hogy nem lehetett lesúrolni... :D Ebből ítélve a cukormázzal is megbírkózik! :):) De nem egy drága dolog, ha jól emlékszem, próbáld ki!
2015. dec. 18. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2015. dec. 18. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen színez, sőt nagyon is fog, előbb kicsit keverj ki vízzel, és úgy próbálkozz a kívánt színig.

Krémeket, sőt tejszínhabot is lehet vele színezni.

Kéket nem tudom melyik ízből, mert a kékszőlő is lilás, de sárgát tudsz, őszi/multi/narancs, pirosat málna/eperből.

2015. dec. 18. 19:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) vettem erdei gyümölcsöset, hogy kék színt érjek el, multisat meg sárgához, ezt a kettőt összekeverve szeretnék zöldet csinálni, remélem sikerülni fog! :)
2015. dec. 18. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Persze, ha hiszed ha nem több cukrász is használja.
2015. dec. 18. 21:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Szuper! :) Valami ízt is lehet majd a mázban érezni a bolerótól?
2015. dec. 18. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, mert én magam még nem próbáltam, csak annál a cégnél dolgozom akik forgalmazzák és több cukrász rendelt már ezért.

Ha engem kérdezel szerintem igen.

2015. dec. 18. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sima cukormázat be lehet. Mondjuk egy mézeskalácshoz való tojáshabot nem biztos, hogy szerencsés, mert elég sok gyümölcssav van benne.

Egyébként a nagyobb áruházakban van szilas meg dr oetker ételfesték, talán még a közepes boltokban is találsz, mert szezonja van épp. Plusz cukrászati ellátókban is kapsz, ott profibb termékek is vannak persze. :)

2015. dec. 18. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, némi ízt is ad a Bolero, de a süti édessége mellett, az alig észrevehető.
2015. dec. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!